eskokalervo Suomen pelastaminen

Maahanmuuttopolitiikka suosii lähinnä salakuljettajia

Nykyinen pakolaispolitiikka on rikollisen salakuljetuksen tukemista ja sen seurauksien kanssa tosi kalliiksi koituvaa sätkyttelyä. Eiväthän pakolaiset edes pääsisi pohjoisen Suomen rajoille ilman salakuljetusta koska säännöt vaativat rekisteröitymistä ja päätöksiä jatkotoimista EU:hun tulomaassa.
Palautustuomion saaneet ovat suurimmaksi osaksi nuoria miespuolisia elintaso-shoppailijoita, jotka jo lähtiessään tietävät tuloksena olevan palautus, koska hädänalaisuudelle ei perusteluja löydy.

Ratkaisu pääasiassa näiden etupäässä elintasopakolaisista koostuvien, salakuljettajille maksamaan pystyvien, tänne hyysättäväksi (500.000 €/nenä, koska työllistyvyys vain 15%) päästämisen sijaan:
perustetaan aidosti hädänalaisille pakolaisille YK:n pakolaisavun toimesta Niilin suiston hedelmälliselle viljelysmaalle laaja hyvin organisoitu käsityöläisyyteen ja maatalouteen perustuva kibbutsimainen elannon hankintakampus, jossa oman maansa jättäneet voivat elättää itsensä turvallisissa oloissa. Pakolaisia ei siis enää päästetä ollenkaan hallitsemattomasti EU:alueelle, salakuljetus loppuu kun vastaanotto loppuu eli kaikki salakuljetetut palautetaan välittömästi Afrikkaan. 

Näin estetään myös väärin perustein maahan itsensä tunkeneiden, palautuspäätöksen saaneiden ja palautusta välttelevien hankkiutuminen hyvinvointimaan vankiloihin passivoivaan kalliiseen täysihoitoon pakkopalautuksen sijaan. Pakolaisapu-järjestö varmistaa työkampuksilla turvallisuuden, perusruuan ja terveyden huollon, kustannukset laskutetaan lähtömailta, esim. vientituloista ulosmitaten koska eivät ole pystyneet järjestämään turvallisia elinkelpoisia oloja rajojensa sisällä yleensä valtaapitäviin nähden eriheimoisille kansalaisilleen. Periaate: ulkoruokintaan joutuneiden kansalaistensa elinkustannukset maksaa maastapaon aiheuttanut, väkivaltaan syyllistynyt valtio.

EU-maat ja miksipäs ei muutkin maat, voivat omilla ehdoillaan rekrytoida haluamansa määrän tarvitsemaansa osaavaa ja työhaluista työvoimaa kampuksilta. Kehityttyään ja voimavarojen salliessa Niilin suiston kampuksilla voidaan aloittaa myös asukkaiden koulutus heidän työosaamisensa saattamiseksi länsimaiden vaatimalle kilpailukykyiselle tasolle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Tämän lisäksi, näiden maahantulijoiden räikeä hyödyntäminen on käynnissä. Suomeen on syntymässä hyvää vauhtia harmaa talous.

HS on tehnyt kevyen kenttätutkimuksen tulijoiden työllistämisestä. Normaali, sopimusten mukainen tulijoiden työllistyminen ei näytäkään yllättäen onnistuvan. 2-3€ tuntipalkalla kyllä. Pimeästi, ilman sopimuksia. Näin Suomessa potkitaan reilusti suomalaista veronmaksajaa persuksille ja rapautetaan yhteiskunta.

Samalla saadaan vastaus kysymykseen. Miksi Orpo ja Sipilä pitivät / pitävät rajan sitkeästi levällään ?

http://www.hs.fi/talous/art-2000005171005.html?sha...

Toimituksen poiminnat