eskokalervo Suomen pelastaminen

Kansalaismielipiteen suunnan muutos?

Nyt otan riskin ja teen poliittisen analyysin/ennusteen Suomen kansan näkemyskääntymyksestä suhteessa EU:hun ja maahanmuuttoon.
Ensi viikonvaihteessa saatetaan yllättyä Jussi Halla-ahon saamasta äänimäärästä. Jos se osoittautuu odotettua suuremmaksi, se mielestäni kertoo asennevaltavirran suunnan muutoksesta EU- ja maahanmuuttokielteisemmäksi.
Se jo näkyy Kepun maaseutusiiven työlääntymisenä EU-byrokratian ja tukiviidakon tuottamiin älyttömyyksiin ja hankaluuksiin.

Se näkyy myös yleisen kansalaisnäkemyksen heräämisenä maahanmuuttopolitiikkamme tolkuttomuuteen: Suomi alkaa olla euroopan vähemmistössä tukiessaan pakolaisiksi naamioituneiden elintasoturistien salakuljettamista velkaantuvan isänmaamme elätettäviksi. 
Nykysäännösten mukaanhan Suomen länsirajalle ei voi ilmaantua laillisia pakolaisia, koska heidän tulee rekisteröityä ensimmäisessä eurooppaan tulomaassa - siis käytännössä kaikki ovat maksukykyisiä salakuljettajien asiakkaita. Tässä joukossa ovat myös, tottakai, valmiiksi koulutetut terroristit tuhosuunnitelmineen. Tutustukaapa Tsekin ratkaisuun ja heidän perusteluihinsa - Puolan, Unkarin, Puolan ja muiden itsenäisesti ajattelevien maiden ohella.
Lienemme jo melko suivaantuneita myös Välimeren pohjoisrannan EU-maihin jotka suorastaan salakuljetusmafian osana hakevat mereltä tarkoituksellisen huonokuntoisista paateista salakuljettajien uhrit Euroopan mantereelle ja livauttavat heidät oman maansa läpi edelleen pohjoiseen.
Salakuljettajathan tottakai valitsevat meren ylitykseen vaarallisen surkeat veneet, ettei vaan kiinnijäämisen uhatessa jouduta ajamaan EU:n rantaan saakka.
Jos ennakointini pitää paikkansa, yllätyksiä on odotettavissa myös seuraavissa parlamenttivaaleissa, kansan silmät saattavat olla ihmeen avoinna näkemään sopulimedian tukeman virallisen hölmöilyn läpi.

Altistun tietoisesti olemaan mahdollisesti myös väärässä - katsotaan, pidetään kuitenkin mielessä, mitä sanoin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Sillä miten persut äänestävät keskenään ei ole mitään tekemistä Suomen kansan asenteen tai asennemuutoksen kanssa. He ovat aivan oma rotunsa.

Ja miksi luulet, että maksukykyiset maahantulijat olisivat elintasopakolaisia? Jos he ovat maksukykyisiä, niin eivät he ainakaan sen muutaman sadan euron toimeentulotuen takia tänne rantaudu. Kyllä he ovat jotain pakoon lähteneet.

Ja vähänhän heitä Suomeen muutoinkin tulee, kun verrataan mannereurooppalaisiin valtioihin.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Elintasotureina pidän heitä siksi koska pelkän turvapaikan löytämiseksi ei tarvitsisi salakuljetuttaa itseään kauas pohjolaan, turvallisia maia löytyy läheltä: Saudi-Arabia, Iran, Turkki, Tunisia, Marokko, Jordania.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Saudi-Arabia ei taida heitä juurikaan ottaa ja Irankin on monista syistä ongelmallinen. Marokko on Lähi-Idästä yhtä kaukana kuin Keski-Eurooppa.

Turkkiin, Jordaniaan, Libanoniin ja joillekin muille lähialueille he pääasiassa suuntautuvat. Kun kyse on miljoonista, niin jokin marginaali aina päätyy kauemmaksikin, kukin erilaisista syistä. Pieni ripe jopa Suomeen asti.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #7

Ei kyse ole pelkästään siitä, minne ne päätyvät (Välimeren ylittäminen on muuten aika vaarallista, helpompiakin reittejä on), vaan myös siitä, onko niillä mitään syytä lähteä pakoon. Suurimmalla osalla Suomeen päätyneistä esim. ei ole ollut hyvää syytä, eivätkä ole saaneet mitään turvapaikkaa.

Tämä lienee oma rotunsa, joka osaa ottaa huomioon kaikki faktat?

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa Vastaus kommenttiin #7

Kohdemaista keskusteltaessa olennaista on passivoiva elintaso-odotus, siksi EU:n rajat on paikallaan sulkea ja näin ohjata muuttovirta saman uskonnon maihin, joiden tarjoama elintaso on sen verran totutun niukkaa että kotiin palataan heti kun tilanne sen sallii.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Juu pakoon ne on jotain lähteneet. Niin kuin nämä kaksi Irakin juuri Suomessa kaikista syytöksistä vapautetut, kaksi veljestä. Kun on tappanut omiaan ja jääkin häviölle kuten nyt Isisille on käymässä, niin on hyvä olla tällaisia hölmöjä kuin Suomalaiset jotka ottavat vastaan, tarjoavat "turvapaikan" ja elättävät maailman tappiin.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Niin ……. Yk kertoo että viime vuonna Välimereen hukkui yli 5000 pakolaista. Tuskin olivat huvimatkalla, hengestä ja elämästä on kyse.

Kuolleiden määrä vastaa noin kuuden Estonia- katastrofissa hukkuneen määrää.

http://www.ksml.fi/ulkomaat/YK-Yli-5%E2%80%89000-p...

----
Pakolaiset pitäisi rekisteröidä siinä maassa, mihin he ensimmäisinä tulevat. Taakka etelä- Euroopan maille on suuri.

Miten olisi jos suomalaiset rauhanturvaajat lähetettäisiinkin etelä- Eurooppaan avuksi rekisteröimään pakolaisia sen sijaan että he
asein yrittävät turvata rauhaa meille vieraissa maissa.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"Ja miksi luulet, että maksukykyiset maahantulijat olisivat elintasopakolaisia?"
Minä en tuollaista väitettä tekstistä löytänyt mutta ehkä olit tarkempi ?

" Jos he ovat maksukykyisiä, niin eivät he ainakaan sen muutaman sadan euron toimeentulotuen takia tänne rantaudu."
Näistä lähdön perusteistahan tässä on keskusteltu jo pari vuotta, ne kun eivät ole läheskään aina olleet sitä mitä tulijat ovat väittäneet ?
Joillekin on paremman ja viisaamman selityksen puuttuessa tullut mieleen että jokut näistä tulevat ihan tarkoituksella varustautumaan laittomuuksiin joko Suomessa tai myöhemmin muualla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olin ehkä sen verran tarkempi:

"tukiessaan pakolaisiksi naamioituneiden ELINTASOTURISTIEN salakuljettamista velkaantuvan isänmaamme elätettäviksi.
Nykysäännösten mukaanhan Suomen länsirajalle ei voi ilmaantua laillisia pakolaisia, koska heidän tulee rekisteröityä ensimmäisessä eurooppaan tulomaassa - siis käytännössä kaikki ovat MAKSUKYKYISIÄ salakuljettajien asiakkaita."

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ei pidä unohtaa sitä tosiasiaa että eurooppaan salakuljetetaan jatkuvasti konttikaupalla aseita. Mihin tarkoitukseen ja kenen käyttöön aseita tuodaan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Kaikille näille Suomen maahanmuuttopolitiikkaa kauhisteleville on terveellistä kauhistella tätä pakolaisvirtoja kuvaavaa animaatiota (malttakaa, latautuminen kestää tovin):

https://www.fastcompany.com/40423720/watch-the-mov...

Mutta missä onkaan Suomi?

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Eihän niillä afrikkalaisten veneillä ole edes tarkoitus tulla eurooppaan. Tällä hetkellä usean eri järjestön laivoja seilaa pitkin pohjois-afrikan rannikkoa ja noukkii kyytiinsä kaikki merestä löytyvät. Sen sijaan että he veisivät kyytiläiset takaisin lähtöruutuun, he ajavat pitkän matkan eurooppaan ja tuovat tänne. Joko he ovat naiiveja hölmöjä tai muuten vain mukana salakuljetusringeissä.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#10

>......noukkii kyytiinsä kaikki merestä löytyvät. Sen sijaan että he veisivät kyytiläiset takaisin lähtöruutuun, he ajavat pitkän matkan eurooppaan ja tuovat tänne.

ooo

Oliskohan niin, että kansalliset tai kansainväliset lait tai sopimukset velvoittavat heidät toimimaan näin.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Merestä poimittujen oikea paikka olisi Niilin suistoon YK:n pakolaisavun toimesta perustettu suurleiri, jossa pakolaiset elättäisivät itsensä maataloudella ja jossa lapset kävisivät koulua kunnes voisivat palata kotiinsa.
Näin vältämme sijoittumisen liian houkuttelevan sijoitusmaan eläteiksi ja passivoitumisen länsimaisen sosiaaliturvan varaan.
Suurleiriltä länsiyritykset voisivat myös rekrytoida tarpeisiinsa pätevää työvoimaa niin halutessaan.

Jaakko Paasonen

#10
No,he ovat ilmeisesti Jyrki Kataisen ja muun fantastisen €u komission jäsenten kavereita, eli juuri niitä naiiveja hölmöjä,jotka ovat koko ajan
tämän mafiabisneksen hyväksyneet ja siunaavat,kepuli pm.Juha Sipilän
johdolla,ja johon melkein kaikki hallituspuolueet,ja oppositio yhtyvät.
Käytännössä siis koko eduskunta.
Toisaalta saamme ensi viikolla vastauksen moniin kysymyksiin,jos ja kun Jussi Halla aho valitaan puolueensa puheenjohtajaksi.
Tällöinhän pS siirtyy(pakotetaan)
yksin oppositioon,seuraamaan tätä nykyistä,EUn liittovaltioon tähtäävää,sirkusetusta.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Toimituksen poiminnat