eskokalervo Suomen pelastaminen

Terrorismin syyt ja torjunta

Nyt ovat turvallisuusvastuulliset valtion ja kirkon johdon taholta päästelleet suustaan niin todellisuudelle vierasta pupellusta, että moisen höperehtimisen äänetön ohittaminen olisi jo vastuuttomuutta.

Toivon että kotimaahamme Temppeliaukion kirkon tapauksen muodossa rantautunut terrorismi viimein pakottaisi myös päätöksentekijät katsomaan totuutta silmiin "ei tässä mitään hätää" -hössöttämisen sijaan.

Ei tarvitse olla kummoinenkaan selvänäkijä tai edes historian tutkija, kun terrorismin  koko taustakuva kirkastuu silmissämme:

Uskonnot ja niiden keskinäinen taistelu valta-asemasta on kaiken tämän perussyy, nykypäivän sylttytehtaita ovat tämän päivän kirkkokunnat. Aikoinaan piispat ja kirkkoruhtinaat lietsoivat viattomat sotilaat lähi-itään tappamaan vääräuskoisia muhametteja, tänään imaamit uskottelevat suggestioherkkiä syrjäytyneitä nuorukaisia murhaamaan vääräuskoisia kristittyjä luvaten palkkioksi ikuisen temmellyskentän kymmenien neitsyitten kanssa.

Todelliset murhaajat ovat siis nämä "kirkon isät", jotka käyttäjät terrorismiin hypnotisoituja nuoria aikuisia työkaluinaan, murha-aseinaan. Vastuu terroritekojen jatkumisesta taas on niillä hallintoviranomaisilla ja parlamenteilla, jotka

- pitävät Euroopan rajoja auki pakolaiskaapuun pukeutuneiden, parempaa elämää hakevien joukkoon piiloutuneiden jo koulutettujen terroristien ja murhatekoihin pystyvien, imaamien suggeroimana terrorismille alttiiden heikkotahtoisten uskonsoturien sakille sen sijaan että meripelastuksen avulla tänne solutetut tappajat vietäisiin muiden mukana YK:n pakolaisavun perustamille suurleireille Afrikkaan, esim. Niilin suistoon ansaitsemaan elantonsa maataloudella

- jättävät etsimättä ja kiinniottamatta todelliset murhaajat eli tappajia neitsytlupauksillaan ja jumalien nimissä "tappakaa vääräuskoiset" -käskyillään  suggeroivat kirkkoruhtinaat, tämän päivän tapauksissa imaamit

Eikö vastuullisilla palleilla istuvien joukosta todellakaan löydy tolkullisia, totuushakuisia toimijoita sekavia tehottomuuksia höpöttäville "ei pidäantaa pelolle valtaa, syynä on maailmanlaajuinen epäoikeudenmukaisuus, meillä on täydellinen torjuntajärjestelmä, ei pidä antautua ihmisvihamielisyyteen, kaikilla on oltava ihmisarvo, Helsinki tarvitsee suur-moskeijan, meidän tulee ottaa nostaa pakolaiskiintiöitämme" -tyhmänpuhuville.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Hallitus presidenttiä myöten pelkää enemmän Halla-ahoa kuin radikalisoituneita maahanmuuttajia..

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Lukaisinpa nuo minäkin, vaikka olisin osannut keksiä omasta päästäni moiset lätinät tekeytymällä hetkeksi myöntyväiseksi toiveikkaaksi tolloksi.

Teki mieli sanoa, että ei, ei pidä paikkaansa, ei ole, älkää viitsikö ja todisteita kiitos.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Viime päivinä ihan sattumalta nostetiin Suomessakin terrorismivaaraa, Helsingistä ei löydetty ketään, Berliinissä ei ollut pommia, Pariisin attentaatti epäonnistui, Brysselin pommimies ammuttiin. Nämä siis tietoon tulleita tapahtumia parin päivän sisään.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

"Toivon että kotimaahamme Temppeliaukion kirkon tapauksen muodossa rantautunut terrorismi viimein pakottaisi myös päätöksentekijät katsomaan totuutta silmiin "ei tässä mitään hätää" -hössöttämisen sijaan."

Tässä on ironista se, että juuri kirkko on ilmoittanut että ottaa suojiinsa karkotuspäätöksen saaneita henkilöitä..

Onko kirkon isännät pissinneet omille kintuille?

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa
Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Joku huomautti, ettei se meidän oma kirkkomme ole toisin uskovien tappovimmastaan päässyt vieläkään. No ei todellakaan, voidaan jopa ajatella että pahempaa syntiä evl-kirkko harjoittaa kuin Islam. Nimittäin Islam tyytyy tappamaan vääräuskoisten maalliset tomumajat mutta meidän kirkkomme julistaa valtion suojeluksessa - siis hyväksymänä - Minä olen tie, totuus ja elämä, VAIN minun kauttani taivaan portit avautuvat.
Siis piispojemme käskyttäminä papit tuomitsevat viattomien viidakon poikien sielut IKUISEEN kadotuksen kärsimykseen vaikka he ovat eläneet nuhteettomasti isiensä oppien mukaisesti mutta ilman länsimaista Jeesus-oppia.
Eikö tämä "kristillisyys" ole vain vajaan sata vuotta eläneen ruumiin pois päiviltä päästämistä tuomittavampi rikos - vaikka kirkolle alisteinen valtio ei ole sielun murhatyötä, eli iäiseen helvetin tuleen tuomitsemista, maallisen oikeuden mukaiseksi rikokseksi määritellytkään.
Mutta ei kirkon pyhä ohjekirja unohda ruumiillistakaan tuhoamista:
Vääräuskoiset pitää tappaa!
5. Moos. 13:13-16 "Jos saatte tietää, että jossakin niistä kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän asuttaviksenne, on kelvottomia miehiä, jotka ovat viekoitelleet kaupunkinsa asukkaat palvelemaan muita, teille vieraita jumalia ... teidän on miekalla surmattava sen kaupungin asukkaat. Julistakaa kaupunki Herralle kuuluvaksi uhriksi, hävittäkää se ja surmatkaa sekä asukkaat että heidän karjansa."

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Kerrotko millainen terroteko siellä kirkolla tapahtui kun uutisissa siitä ei vielä näy mitään.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Ei mitään. Temppeliaukion kirkon tapaus tarkoittaa suunniteltua terroritekoa, jonka poliisivoimamme ansiokkaasti saivat torjutuksi. Olen muutensitä mieltä että holtiton maahan päästöpolitiikka on pannut poliisin harteille kohtuuttoman taakan, paimennettavana yli 300 potentiaalista terroristia.
Tapaus kuitenkin antaa aiheen olettaa, että aie oli osa nimenomaan Uskonsotaa, jonka olettamuksen piispa Askola jostakin syystä ehätti torjumaan?
Pirullisen ihanasti, ihanan pirullisesti muotoiltu palaute, kiitos! : )

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Todellisuudelle vierasta pupellusta" kuvaa osuvasti Supon pomon Antti Pelttarin puhetapaa. Mistä on peräisin tuo puuroutunut artikulaatio, jota keskustelussa kuullaan? Todella työlästä seurattavaa!

https://www.youtube.com/watch?v=ZsA-2_8muQY

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Todellisuudelle vierasta tai ei, juhannus on ovella, niin maallinen metsäryyppääminen kuin kaukaa kirkollinenkin Pyhän Johanneksen juhla.

Uhkatasoarvioinnin ajankohtaistuminen on saattanut uskoakseni johtua siitäkin, että eräät vastuullisinakin pidetyt muslimijohtajat ovat tiettävästi julistaneet suomalaistyyppisen juhannuksen vieton 'pakanalliseksi' ja vääräuskoiseksi samaan tapaan kuin Temppeliaukion kirkkokin on kirottu Isis-propagandassa.

Kansankirkkomme voisi muuten paljon vartijana (mm. verotusoikeus) harkita eräitä linjauksiaan uudelleen. Ns. kirkkoturvan piiriin epävirallisesti kyhätty muslimien käännyttäminen 'vääräuskoisiksi' eräissä seurakunnissa on hyväksytty toiminnan ilmeisen provosoivasta luonteesta huolimatta kuin tarkoituksella ärsyttämään kostonhaluisia ääri-islamisteja.

Pitäneekö paikkansa, että YK:n pakolaissopimuksessa kielletään pakolaisten aktiivinen käännyttäminen toiseen uskontoon? Eriasteiset avunantajat ovat myös tulilinjalla mahdollisissa kostotoimissa. Tällöin ei ole välttämättä suurta painoa sillä, onko kääntyminen katsottu vääräuskoispuolella suotavaksi vai ei tai peräti turvapaikan hiljaiseksi voiteluedellytykseksi käännynnäispuolella.

Aikuismaisesta vastuullisuudesta terrorismiuhan edessä eivät kerro myöskään maallistuneen yhteiskunnan standardeilla ajatellen ainakaan arkkipiispa Mäkisen ja piispa Askolan ulostulot, joissa kuultaa paljolti uskossaan sokea yksisilmäinen sinisilmäidiotismi (terrori-isku on 'avunhuuto', terrorismia kitketään 'parhaiten' maahanmuuttomyönteisyydellä, pakolaiskriisin 'syy' on ilmastonmuutos ja valkoisen miehen/suomalaisen siirtomaasorto, ei islamismi), ks.
- http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215144-a...
- http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005262505.html
- http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238941-j...

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Helsingin Temppeliaukion kirkko mainittiin viime kesänä Isisin propagandakoneistoon kuuluvassa lehdessä, kertoo Iltalehti. Suomalaiseksi naiseksi väitetty kirjoittaja kuvasi Dabiq-lehden kirjoituksessa radikalisoitumistaan.

Viime kesänä Dabiq-lehdessä julkaistun jutun kirjoittajaksi on merkitty Umm Khalid al-Finlandiyyah, joka tarkoittaa suomalaista Khalidin äitiä. Fanaattisen kirjoituksen yhteydessä oli kuva Temppeliaukion kirkosta ja kuvateksti "Pakanallinen kirkko Suomessa."

Kirjoittaja muun muassa kehotti kaikkia suomalaisia kääntymään islaminuskoon ja myös kehotti hyökkäämään ristiretkeläisiä ja heidän liittolaisiaan vastaan.

Petteri Hiienkoski

Uskonnolla ja uskonnolla on aika iso ero.

Kristittyä velvoittaa käsky rakastaa lähimmäistään, myös vihollisiaan. Mutta kristitty, joka palvelee virassa, jossa hänen edellytetään puolustavan muita, hän on velvoitettu näin tekemään. Ne, jotka ovat esivallan virassa, olivatpa kristittyjä tai ei, ovat velvolliset laillisessa järjestyksessä käyttämään miekkaa pahuuden rajoittamiseksi ja syyttömien suojelemiseksi.

Kristinuskossa on regimenttien erotus, jota ei ole islamissa. Muhammed oli esikuvallinen muslimi, joka oli valtionjohtaja ja sotapäällikkö. Tavoitteena on kalifaatti eli islamilainen valtio. Sen tavoitteen saavuttamiseen kuuluu käyttää myös miekkaa.

Kristus sen sijaan sanoi Pietarille joka otti oikeuden omiin käsiinsä: “Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat. Vai luuletko, etten voisi rukoilla Isääni, niin että hän lähettäisi heti minulle enemmän kuin kaksitoista legionaa enkeleitä?" (Matt. 26:52-53); ”Minun kuninkuuteni ei ole tästä maailmasta; jos minun kuninkuuteni olisi tästä maailmasta, niin minun palvelijani olisivat taistelleet, ettei minua olisi annettu juutalaisten käsiin; mutta nyt minun kuninkuuteni ei ole täältä.“ (Joh. 18:36)

Muslimiterrorismin syynä ei ole taloudellinen tai sosiaalinen eriarvoisuus. Syynä on islamin ideologia, joka antaa uskonnollisen motiivin väkivallalle ja sen valtapoliittisille pyrkimyksille.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

"Muslimiterrorismin syynä ei ole taloudellinen tai sosiaalinen eriarvoisuus. Syynä on islamin ideologia, joka antaa uskonnollisen motiivin väkivallalle ja sen valtapoliittisille pyrkimyksille."

Iskit asian ytimeen, Koraanissa mainitaan muistaakseni yli 300 kertaa: Tappakaa vääräuskoiset. Tätä kehottavat Imaamit ovat todellisia murhaajia, terroritekojen suorittajat aivopestyjä käsikassaroita, tottakai molemmat yhtä vastuullisia teoistaan mutta Imaameja ei poliisi näköjään etsi ja saata käpälälautaan kovinkaan aktiivisesti vaikka tanskalainen tv-dokumentti paljasti heidän toimintansa todellisen luonteen.

Toimituksen poiminnat