eskokalervo Suomen pelastaminen

Matti Vanhanenkin oivaltanut Ihmissalakuljetuksen tukemisen tolkuttomuuden

Nyt jo toinen hallituskoalition poliitikko alkaa tulla tolkkuihinsa, ensimmäinen Pohjois-Afrikan suurleirit onkeensa ottanut oli Ben Z, nyt Matti Vanhanen.
Vastasinkin Vanhasen Uuden Suomen kirjoitukseen pohjan poistamiseksi salakuljettajien ansaintalogiikalta:
Kyllä Matti Vanhanen jäljillä on. Salakuljetuksen jatkeeksi tullut merikelvottomien veneiden ihmislastien nouto Libyan rannikolta Euroopan ylimitoitetulla sosiaaliturvalla elätettäväksi se vasta tolkutonta touhua onkin.
Sitä väyläähän tulee vain maksukykyisiä, joiden päämotiivi on pääsy paremman elintason maihin hyvinvointieuroopan eläteiksi.
Oikeasti pelkkää turvaa hakevien luonnollinen kohde on tietenkin lähin suopeasti suhtautuva saman uskonnon ja kulttuurin tyyssija, sunneille rikas Saudi-Arabia ja shiioille vauras Iran, eikä kylmä ja tavoiltaan vieras Pohjola.
Ne, jotka silti yrittävät Välimeren yli, tulee ohjata Pohjois-Afrikkaan, esim. Niilin suistoon YK:n pakolaisavun perustamiin suurleireihin, joissa he elättävät itsensä maataloudella.
Kansainvälinen apu takaa leireillä perusterveydenhoidon ja -koulutuksen. Läntinen teollisuus voi halutessaan antaa leireillä myös ammattikoulutusta työvoimatarpeitaan varten.
Pääasia, ettei Eurooppa houkuttele elintasomatkailijoita loisimaan ylimitoitetun sosiaaliturvan varassa. Nykykäytännön älyttömyys näkyy esim. pakolaisstatuksen saaneiden lomamatkailuna entiseen, aikanaan Turvattomaksi luokiteltuun kotimaahan, tietenkin uuden kotimaan kustantamana. Totaalisen tolkuttomuuden valtiot vielä vain toteavat näin tapahtuvan eväämättä paluuta lomaijoiden turvalliseksi todistamasta maasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Sitäpaitsi, eivät muslimit ole Syyriassa, Irakissa, Afganistanissa jne. ensisijaisessa vaarassa. Kristityt, juutalaiset ja muut ei-muslimit ovat. Mutta heitä ei juurikaan näe maahantulijoiden joukossa. Eikö meidän eurooppalaisten ensisijainen velvollisuus olisi auttaa eniten hätää kärsiviä?

Pekka Iiskonmaki

Uuno Turhapurolle muisti palautui pätkittäin.

Voisiko suomalainen poliitikko tulla järkiinsä pätkittäin?

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Vanhanen tuli ja sitä ennen Väyrynen.

Toimituksen poiminnat