eskokalervo Suomen pelastaminen

Maahanmuuttokysymyksiä Paula Risikolle ja muille vastuullisille

Haaste maahanmuuttoasioihin (toivottavasti hyvin) perehtyneille: Paula Risikko, Päivi Nerg, Elina Lepomäki, Ben Zyskowitcz, Ilkka Kanerva, Matti Vanhanen, Timo Harakka, Jussi Halla-aho, Päivi Räsänen ja muutkin halukkaat ajan hermolla itsensä pitävät vastaajat!

Pyydän  teitä vastaamaan, olenko ymmärtänyt oikein tilanteen Välimeren siirtolaiskuljetusten suhteen.
Samalla pyydän täydentämään tilannekuvaani omien kanavienne antamilla lisätiedoilla vastaamalla kysymyksiini.
Tämän vuoden aikana sisä-Afrikasta Välimeren yli kuljetettuja siirtolaisia on lähtenyt pohjoiseen työnhakuun arviolta (pyöristetty täysiin tuhansiin):
- Nigeria 14.000
- Guinea 8000
- Norsunluurannikko 7000
- Senegal, Gambia, Mali 5000
- Marokko, Sudan, Eritrea 4000
He ovat keskiluokkaisia, matkarahat hankkineita pohjoisen paremmista oloista tietoisia, jotka pääasiassa Libyan sekasortoiseen tilanteeseen päädyttyään joutuvat salakuljettajien houkuttelemina ja osittain myös pakotettuna maksamaan ja astumaan merikelvottomiin, täyteen ahdettuihin, lähinnä kumisiin veneisiin.
Jo rannikolta heidät yleensä poimitaan Eurooppalaisiin rannikkovartioston ja kansalaisjärjestöjen aluksiin ja kuljetetaan EU:n maaperälle, lähinnä Italiaan, mutta myös Kreikkaan ja Espanjaan.
Avoimia kysymyksiä: Mitä tiedätte rahaliikenteestä loppumatkan kuljettajien, salakuljettajien ja esim. Italian maahantuloviranomaisten välillä?  Ovatko salakuljettajat takavarikoineet ennen matkaa matkustajien passit ja muut asiakirjat lähtömaan piilottamiseksi?
Kuka valmentaa matkustajat kertomaan EU-viranomaisille uskottavan  turvattomuustarinan pakolaisstatuksen saamiseksi, mitä nämä tarinat pääkohdiltaan ovat ja miten hyvin ne ensimmäisessä rekisteröintimaassa menevät läpi?
Paljonko rahaa matkustajilla keskimäärin on jäljellä salakuljettajien laskutuksen jälkeen, miten hyvin he ovat pukeutuneet ja mitä mm. viestintäkalustoa heillä on?
Mihin kohdemaihin he ilmoittavat pyrkivänsä, miten he perustelevat nämä valinnat? 
Mitä he ilmoittavat tavoittelevansa näissä kohdemaissa?
Etenkin Paula Risikolta odotan hänen nykytyönsä valossa varsin seikkaperäisiä, asiantuntevia vastauksia näihin kysymyksiin. 
Haluan vastauksista selviävän, kuinka yhdenmukaiset taustat näillä sisä-Afrikan siirtolaisilla on hiljattain saksalaisasiantuntijan antamaan raporttiin somalialaisista, heidän jo lähtiessään hyvintoimeentuleviin matkailijoihin, nähden?
Entäpä, minkälaisia tarinoita 8000 Bangladeshin EU:hun matkaavilta on kerätty ja mikä on niiden läpäisyprosentti?
Meillä, jotka tämän lystin maksamme, on oikeus tietää miten tarkoituksenmukaisesti rahamme käytetään ja mitä niillä kuvitellaan saatavan muuta aikaan kuin ihmissalakuljettajien tukeminen ja keskiluokkaisten siirtolaisten tuottaminen elämään kustannuksellamme.

Lisäkysymykset Paula Risikolle ja muille vastuullisille: 
1. Missä vaiheessa ovat neuvottelut sunnivaltio Saudi-Arabian ja shiiamaa Iranin kanssa muslimipakolaisten vastaanotosta oman uskontonsa veljesmaihin
2. Miten pitkällä ollaan pohjois-Afrikan Libyaa turvallisempien siirtolaisten itsensäelättämisleirien perustamisessa Niilin suistoon tai/ja muille maatalouden harjoittamiseen soveltuville alueille?
3. Miten valmiit suunnitelmat YK:n pakolaisavulla on näiden leirien perusterveydenhoidon ja lasten koulutuksen järjestämisessä
4. Edellisten kohtien seurauksena, millä päivämäärällä myös länsi- ja pohjois-Euroopan maita kehotetaan sulkemaan rajansa muulta kuin heidän omassa valvonnassaan tapahtuvalta työperäiseltä maahanmuutolta

5. Paljonko veronmaksajat joutuvat lompakkoaan keventämään a. Tuhannen pakolaisen elättämiseksi, b. Kymmen tuhannen, c. Sadan tuhannen?

Vastaukset:

a. 1.3 Miljardia / tuhat elättiä, 2017 valtion menoarvio on 55,5 miljardia

b. 13 Miljardia / 10.000 elättiä = noin neljäsosa tämän vuoden menoarviosta

c. 130 Miljardia / 100.000 elättiä = yli kaksi kertaa tämän vuoden menoarvio

Jos tuntuu uskomattomalta, tutustu, tarkista ja mieti, mihin Risikon politiikka meidät vie:

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/07/06/taalla-on-hyva-olla-...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Ei kyllä kannata pidättää hengitystä vastausta odotellessa.
Eivät he jätä vastaamatta siksi, etteivät osaisi vastata näihin kysymyksiin, heillä on luultavasti jokin muu syy. Esimerkiksi hyvin ansaittu kesäloma jossakin mukavassa kohteessa, missä ei tarvitse vastailla alamaisten ärsyttäviin kysymyksiin.

Käyttäjän PekkaPasanen1 kuva
Pekka Pasanen

Bill Gates pitää myös Euroopan maahanmuuttopolitiikkaa kestämättömänä
https://www.welt.de/vermischtes/article166152589/D...
ja
http://www.breitbart.com/london/2017/07/04/bill-ga...

Häntä tuskin voi pitää edes maahanmuuttokriittisenä.
Keskustelua Suomessa näistä asioista lukujen perusteella ei saada kuitenkaan aikaiseksi.

Toimituksen poiminnat