eskokalervo Suomen pelastaminen

Holhousyhteiskunta tuhoaa Suomen

 

Ettei vaan tulisi kenellekään sellaista kuvitelmaa, että ainoat yhteiskuntamme tuhoutumista uhkaavat ongelmat ovat massasiirtolaisten tänne houkuttelu ja ihmisten houkuttelu työttömiksi, kotisohville syötettäviksi, niin pitää avata lisää poliitikkojemme hölmöilyn seurauksia:
Tämä nykykuvitelma valtion velan koko ajan kasvattamisesta ei vain toimi, koska automaatio ja digitalisaatio vähentää koko ajan IHMIStyön tarvetta (ei kenenkään vika, älä sorru haeskelemaan olemattomia syyllisiä, se ei johda mihinkään), siitä seuraa palkkatulojen väheneminen, siitä seuraa verotulojen väheneminen ja sitä on seurattava menojen supistaminen, joka tarkoittaa KOKO tukisysteemin purkamista. 
Yritysten ja terveiden työikäisten ihmisten on hankittava toimeentulonsa omatoimisesti, ei enää yhteisestä hiipuvasta, itse asiassa olemattomasta (koska se on velan takia miinuksella) kassasta.
Tyhjästä ei voi nyhjästä, on opittava elämään suu säkkiä myöten eli kukin omalla työllään, yrittämisellään tai jos se ei onnistu tuote-, palvelu- tai työmarkkinoilla, koska, niin kuin sanoin, palkkatyön määrä vähenee, sitä ei riitä kaikille, niin ruuan kasvattamisen (puutarha, maatalous, metsätalous, karjatalous) metsästyksen, kalastuksen, luonnon antimien keräämisen, hyväntekeväisyyskassien/ruokapatojen tai kerjäämisen avulla hankkimiensa tulojen mukaan. Lue tämä kappale uudestaan, ajatuksella!
Ymmärrän oikein hyvin että tätä tosiasiaa on erittäin vaikea hyväksyä, koska meidät on opetettu ajattelemaan, "ongelmien hoitaminen ja toimeentulon järjestäminen on yhteiskunnan asia". Se ei nyt vaan enää toimi, on palattava 50-luvun asennetodellisuuteen, jonka todellisuus on suu säkkiä myöten, niin makaa kun petaa, syötävä vain sen verran kun tienaa, työ on miehen mitta, kunnan elätiksi rupeaminen (ei joutuminen iän tai sairauden takia) on häpeä, ei luoja laiskoja elätä.
Systeemin purkamista, järjestelmämuutosta paljon suurempi edessä oleva haaste koko kansan ASENNE-muutos, jota muutos holhousyhteiskunnasta omavastuulliseen kansalaisyhteiskuntaan vaatii.
Järjestelmä- ja päätöksentekotasolla tähän tarvittava ajankohta vaan ei ota tullakseen, koska munaton ja hampaaton palliensa (= rahi, jakkara, tuoli) puolesta pelkäävä parlamentin 4-vuotispopulismin oravanpyörässä tepasteleva päättäjäporukka miettii lähinnä seuraavien vaalien äänisaalista pitääkseen edustajapallinsa ettei vaan joutuisi oikeisiin töihin.
Totta kai tämä on kovaa kieltä, mutta kova on tilannekin ja se vaatii kovia otteita, niin kovia, ettei jättiosa porukasta tule niitä edes vaurioitta kestämään.
Mutta pakko mikä pakko, vaihtoehto on yhteiskunnan tuho, anarkia, sota, kuolema.

Ennen kuin rupeat vänkäämään vastaan, lue uudestaan (lapsia, sairaita ja vanhuksia ei missään olosuhteissa saa laiminlyödä, eikä tinkiä koulutuksesta ja kehittämisestä, se olisi yhteiskunnallista itsemurhaa).

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Oikeudenmukaisuus tuottaa lisää holhottavia.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Vai tasapäistäminen? Eli en ymmärtänyt, miten?

Jyrki Paldán

"Tämä nykykuvitelma valtion velan koko ajan kasvattamisesta ei vain toimi, koska automaatio ja digitalisaatio vähentää koko ajan IHMIStyön tarvetta [...] , siitä seuraa palkkatulojen väheneminen, [...]"

Miksi erotella palkkatulot? Todellisuudessahan tulot kasvavat ja keskittyvät automatisaation seurauksena, eivät pienene. Verotulojen lasku tai nousu riippuu ihan siitä miten pääomaa verotetaan ja miten sen annetaan liikkua maasta toiseen.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Näin tuo menee.. Ellei muuteta systeemiä hiukan..

Toimituksen poiminnat