eskokalervo Suomen pelastaminen

Soini haluaa korvata kalevalaisen itsekunnioituksen arvomaailman Herran pelolla?

No nyt se Soini vasta ison myrkyn lykkäsi!

Minkä ihmeen takia hyvät perinteiset suomalais-kalevalaiset, itsetuntoiset arvot, rehellisyys maan perii, itsekunnioitus ja itsenäisyys (älä kumartele herroja äläkä vierasta valtaa), toisten kunnioitus (anna arvo toisellekin) ja luotettavuus (sanasta miestä) pitäisi korvata suorastaan päinvastaisilla juutalais-kristillisillä autoritaarisilla, ylempien palvova nöyristely (kunnioita jumaliasi, esivaltaa ja vanhempiasi), kostonhimoisilla, pikävihaisilla (kolmanteen ja neljänteen polveen) ja syrjintään kehottavilla, erilaisuudet tuomitsevilla (vain minun nimessäni pelastut, muut ikuiseen kadotukseen), muita ylenkatsovalla arvomaailmalla. Huh-huh, mikä ehdotus, suorastaan karmea!


Mitä näillä onkaan saatu aikaan, tappamista, alistamista, ristiretket, noitavainot, inkvisitio, palestiinan ikisota, perisynti, alistettu, peloteltu väestö (te syntiset kyykäärmeen sikiöt, juopot ja avionrikkojat) eli kirkon arvoperinne ja tarkoitushan on ollut kansan nöyränä ja tottelevaisena pitäminen, helposti hallittavina. Kun taas kansan sankareita ovat aina olleet tämän miekalla väkisin tuodun ja oman kalevalaisen perinteen maahan polkeneen kuningasvallan hallintavälineen vastustajat, Lalli, Vesainen, Antti Rokka ja muut itsenäisyystaistelijat.

Juuri nyt kun kansa melkein kapinoi EU:n byrokratisoimaa ja meille kallista sääntelyvaltaa vastaan,  Soini tulee ja kehottaa vain nöyrtymään oikein uskonnollisen hurmoksen, esivallan kunnioituksen hengessä. Juuri, kun kirkon pelottelun ja verisen hirmuvallan aikaansaamista vaurioista kansan sielussa (huono itsetunto, epäterve alkoholin käyttö, vallanpitäjien, herrojen edessä nöyristely) on alettu toipua, tulee Soini, jota on pidetty unohdetun kansan puolia pitävänä,  ja yrittää palauttaa alistuvan keskiaikaisen uskontovallan, miekalla alistetun kirkkoruhtinaiden hallitseman valtakauden.

Eivätkö edes islamismin hirmutekojen verijäljet avaa pahimpienkin hihhuleiden silmiä uskontojen valtaanpäästämisen seurauksista!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Eivätkö edes islamismin hirmutekojen verijäljet avaa pahimpienkin hihhuleiden silmiä uskontojen valtaanpäästämisen seurauksista!"

Ei ne entiset uskonnot, siis esikristilliset, sen parempia olleet kuin tämä nykyinen uskonto, tai islam.

Mainitsemasi Juho Vesainen muuten taisteli lähinnä heimoveljiä, eli karjalaisia vastaan, Ruotsin kuninkaan varustamana ja aseistamana. Liekö siellä tuhotussa Petsamon luostarissakaan ollut venäläisiä, korkeintaan muutama venäläinen aseeton munkki.

Ei tuonut kristinusko aikoinaan rauhaa pohjolaan, mutta ei sitä rauhaa ollut sitä ennenkään. Ennen kristinuskoa tapeltiin niin heimojen välisiä kahakoita kuin venäläisten ja viikinkienkin kanssa.

Ruotsin valta toi tosin rauhan heimosodista ja sodista ruotsalaisia rantarosvoja, eli viikinkejä vastaan.

Venäjän vallan aika toi paremman ja pitemmän rauhan ajan, mutta itsenäistyminen toi sodat takaisin Venäjää vastaan.

Liekkö parempi pysyä vain siellä EU:ssa, jos rauhaa halutaan.

Uskonnot ei ole koskaan näihin ongelmiin mitään pysyviä ratkaisuja tuoneet, mutta EU voi taata rauhan paremmin ja ehkäpä vähän pitemmäksikin aikaa.

Pekka Iiskonmaki

Soinin uskottavuus meni Paavin savuihin.

Toimituksen poiminnat