Taas yksi turha A-Studio Afrikasta ja Välimeren tilanteesta

Taas yksi tulokseton A-Studio Välimeren / Afrikan tilanteesta, osallistuja suolsivat puolueensa kantoja ilman mitään lopputulosta, yhteisymmärrystä – ei vaan ymmärretä, että Puhuvat päät näköradiossa -menetelmä nyt ei vaan toimi.
Aihepiirin jäsentäminen ei ole ylivoimaista, on vaan katsottava pipertämisen sijaan kaukaa ja kauas:
Vaihtoehdot
1. Jatketaan Afrikan nykymeininkiä, jossa muiden heimojen tappamisessa ja alistamisessa parhaiten pärjännyt heimopäällikkö jatkaa vallassa keskittyen haalimaan klaanilleen hallinnon työpaikat ja maahan mahd. virtaavan valuutan. Teollisuus, jopa maatalous retuperällä, hallinto-osaaminen  puuttuu, kaikki kurjistuu, väestö kasvaa, joko kuolee tai jos rahaa, pakenee.
Muu maailma ottaa paenneet hoteisiinsa kunnes tukahtuu, resurssit loppuu, islamistinen anarkia tuhoaa koko sivilisaation.
2. Olisi pitänyt tehdä ajat sitten: kansainvälinen yhteisö panee vaikka voimalla kyvyttömät diktaattorit järjestykseen, rakentaa uuden hallinnon maasta paenneesta kouluttautuneesta oppositiosta, ylösrakentaa maatalouden, koulutuksen, kehittämisen, teollisuuden, viennin. 
Tämä vie rahaa mutta vältytään globaalilta katastrofilta.
Kaikista älyttömintä on säälitellä ja hymistellä 'voi kun kauheaa, miten ne siellä oikein' ja suoltaa nykymeininkiin (= valtaheimon taskuihin) lisää kehitysapurahaa.

eskokalervo
Sitoutumaton Sulkava

Asioiden ytimien Pohdiskelija (ihminen ja yhteiskunta), kirjailija (johtamistaito), liikkeenjohdon konsultti (työyhteisöjen kehittäminen), aktiivi eläkeläinen, nyttemmin radikalisoitunut koska poliittisen korrektiuden rajoite poistui eläköitymisen myötä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu