eskokalervo Suomen pelastaminen

Olen maahanmuuttosensitiivinen

Olen maahanmuuttosensitiivinen!

Tutkin ja pidän itseni ajan tasalla aika laajalti yhteiskuntamme kuvioista.
Eniten hämmästyttää se valheiden ja niiden peittelyn määrä nimenomaan maahanmuuttopolitiikassa.
Pahin tollomaisuus on päästää EU:n ulkorajan (tätä nykyä Välimeren yli) läpi sisään turvapaikan hakijoiksi naamioitunut ja valmennettu parempaa elintasoa hakevien siirtolaisten tulva Euroopan valtioiden elätettäväksi ja hankalasti poistettavaksi.
Tyhmyyden huippu tässä on päästää sisään myös paperittomat, joilla on täydet 360 astetta tilaa keksiä minkälainen harhautustarina tahansa turvan tarpeestaan. Paperittomien lisäksi harva yksinäisistä miehistä on hädänalainen, vastuullinen perheenisä ei jättäisi perhettään kuolemaan. Perheelliset heistä toimivat lähinnä airueena, ensilonkerona hakeakseen sillanpääaseman josta käsin alkaa sitten kymmenistä koostuvan suvun haaliminen perässä tulemaan.
Kun nämä on karsittu ja passitettu heidän lähtömaidensa naapurimaissa sijaitseviin itsensäelättämisleireihin, vielä jäljelläolevatkin tulee seuloa tarkkaan, koska tutkimuksin on todettu vahvasti uskonnollisten sopeutuvan ja työllistyvän heikosti, ja eristäytyvän kotoutumishaluttomina omiin suljettuihin ghettoihinsa, myös potentiaaliset ja jo koulutetut terroristit lymyävät tässä porukassa.
Vielä yksi seula tarvitaan, jos halutaan onnistua kiitettävästi. Maahan päästettävät tulee valita niiden joukosta, joilla on halu ja taito työllistyä, joko lähtömaassa tai internointileirillä hankittu ammattitaito - meillä on varaa vain uuskansalaisiin, joista varsin nopealla aikataululla tulee nettomaksajia valtiontalouden näkökulmasta.
Tähän päästäksemme joudumme karsimaan myös perheet, joiden toinen vanhempi ilmoittaa tulevaisuuden suunnitelmakseen kotonapysymisen.
Näillä edellytyksellä maahanmuutto saadaan taloudelle myönteiseksi, ja mikä tärkeintä, kansan yhteisymmärryksessä hyväksymäksi, jopa väestön kannattavaksi humanitaariseksi toiminnaksi.
Risikko-Orpo -linjan jatkaminen tuhoaa talouden, jakaa kansan kahtia ja osapuolet barrikaadeille, aiheuttaa jopa muukalaisvihaa, raunioittaa vastuuntunnon toimia vastuuntuntoisina kansalaisina, koska surkeasti hoidettu, uusia tulokkaille omien tuen tarpeessa olevien kustannuksella maksettu, ylisuureksi mielletty sosiaaliturva romuttaa työ- ja kansalaismoraalin.
On vaikea keksiä, miten tämän osa-alueen voisi hoitaa vielä huonommin - ehkäpä kuitenkin: säätämällä lisää yksipuolisia kritiikkiä kriminalisoivia sananvapautta rajoittavia lakeja tyyliin näitä saa kritisoida mutta noita ei. Eli ehkäpä ääliömäisyyden nykytaso on sittenkin vielä ylitettävissä ja jonkinasteinen sisällissota lietsottavissa, tällä menolla sekään ei ole mahdoton skenaario.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän wiljoantero kuva
Antero Manninen

"On vaikea keksiä, miten tämän osa-alueen voisi hoitaa vielä huonommin - ehkäpä kuitenkin: säätämällä lisää yksipuolisia kritiikkiä kriminalisoivia sananvapautta rajoittavia lakeja tyyliin näitä saa kritisoida mutta noita ei."

Käytännössähän Suomessa sananvapautta jo rajoitetaan törkeästi ilman uusia lakejakin.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Hölmön humaanisuuden nimissä ajaudutaan edelleen isoihin vaikeuksiin niin lähtömaassa, kuin tulomaassakin. Lähtömaasta häviää ahkeria käsiä ja tulomaassa ei sitä tulijoiden ammattitaitoa päästä mitenkään hyödyntämään. Normaaliduuneja kun ei riitä nykyään edes omille kansalaisillekaan. Ja orjuus lienee kielletty Euroopan alueella ? Pts. maatalouden alkutuotannossa, poimijoiden suhteen.

Vai hyvinkö ovat työllistyneet esim. Somaliasta, Afganistanista ja Irakista saapuneet ? No , eivät ole, mutta elätettäväksi ikiajoiksi, perheineen ovat kuitenkin päätyneet. Onko se sitten miten tarkoituksenmukaista ja oikeus t. kohtuus ?

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

No, tärkeintähän on tietysti kaltaisteni haittamamujen pitäminen Suomen ulkopuolella. Hyvinhän siinä on onnistuttu!

Käyttäjän MarinaLindqvist kuva
Marina Lindqvist

Näinhän se on Jukka. Ei meitä siellä kaivata, mitä nyt veronmaksajista pulaa mutta voivoi.

Toimituksen poiminnat