eskokalervo Suomen pelastaminen

Kylmänviileä erittely maahanmuuton vaikutuksista ja vaikuttajista

 Maahanmuuton tilanne

Ilman torjuntasuunnitelmaa on tulossa lähinnä Afrikasta sellainen siirtolaisvyöry, että se uhkaa vakavasti horjuttaa Euroopan maiden taloutta, kulttuuriharmoniaa ja yhteiskuntarauhaa sekä yhteiskunnallista yhteisvastuuta.

Rahan tuhlaamisesta ollaan täydellisen hölmöilyn tasolla, koska hyvin tiedetään, että turvapaikan hakijoista suurin osa ei oikeasti ole turvan tarpeessa, vaan

- papempaa elämää hakevat hukkaavat paperinsa jotta sepitetyt hädänalaisuuskertomukset menisivät läpi, oudon suuri enemmistö näistä on nuoria, keskiluokkaisia miehiä, joilla on tietoa lännen tarjoomasta ja varaa maksaa yli 10.000 euron salakuljetus- ja Välimeren rannikolle aiheutuvat matkakulut tietoliikennevarustuksen lisäksi

- Eurooppaan tuotettujen ankkurilasten saatua helposti ikänsä avulla turvapaikan, perässä imetään pikkuhiljaa laaja suku elämään kohdemaan kustannuksella sitä kotimaan sos.mediassa vuolaasti mainostettua parempaa elämää. Tässä helpon vastikkeettoman rahan jakamisen rankingissa Suomi on ykkössijoilla

- tutkitusti tulijoiden työllistyminen (vain 15 %) eli heihin uhrattujen varajen takaisinsaanti on heikkoa etenkin uskonnollisten ja naispuolisten kohdalla.

Miten on käsitettävissä moisen älyttömyyden synty ja ylläpito?

1. Sisäministeri Paula Risikko esikuntineen

On vain kaksi mahdollisuutta: joko Risikko ei todella tiedä tilannetta (tuntuu mahdottomalta uskoa), tai hänen ajatuksenjuoksunsa on niin tahmeata tai ruusunpunaisen harhapilven sumentama, että hän ei kertakaikkiaan ymmärrä, missä mennään, tai

hän tietää, mutta on valinnut harhan päälle rakentamisen kuvitellen kansan olevan pidettävissä harhaluulojen hahtuvissa valhetodellisuuden sisäistäneen median avulla. Tämä valintahan onnistuu niin kauan kun kansan enemmistö uskoo median rummuttamaa harhaa, mutta kuinka kauan, sen historia tulee kerran raportoimaan

2. Media, rähmällään kulloisen valtaryhmittymän helmoissa

Aikanaan pidettiin mediaa kolmantena valtion mahtina, vallankäyttäjien omatuntona ja sitä se varmaan olikin aina -60-luvun loppupuolelle saakka, jolloin teräväjärkisen ja -näköisen Lenita Airiston havaintojen mukaan Ylen valtasi Tamereen yliopistossa "edistykselliseen katsantoon" valmennettu toimittajakunta, joka muutti työnantajansa soitannan vallalla olevan aatesuunnan ja Kekkosen näyttämän linjan säestykseksi - ja siinä äänilajissa olleen edelleen. Melkein vain netitse löytyy eri äänenpainot ja totuuskin on sieltä seulottavissa - mutta ei siis ole helposti tarjolla aamiaispöydissä.

3. Nykymenoa säestävä suvaitsevaisuuden ja parempiosaisuudestaan huonoa omatuntoa kantava sokeiden enkelten kuoro, äänen kaiunnasta päätellen enemmistö. Mediaa seuraava ns. hiljainen enemmistö torkkuu suuren uhan katveessa autuaan tietämättömänä siitä, missä mennään, luottaen valtamedian ja poliitikkojen vakuutteluihin siitä, miten kaikki on hallinnassa, vaikka miljoonien siirtolaisten vyöry kuohuu Välimeren yli vastaanottokeskuksilla jättipotteja haalivan Italian mafian toimesta pohjolaan, samalla kun hallituksemme maalaiee sulokuvia monikulttuurisuuden rikastavasta ja uustyöläisten taloutta tasapainoittavasta tulevaisuudesta.

4. Muslimivastaisuuttaan örveltävät raivopäät

Kaikessa kapinoinnissa aina äänekkäin osa on roskaväki, joka ei osaa muuta kuin väkivaltaankin valmiina vihata, kirota, mellastaa ja haukkua. Sotilaallisissa kumouksissa tämä tappeleva ensiaalto on usein edistänytkin asiaansa mutta nykyisessä jo osittain sivistyneessä ajassa, sisällötön örveltäminen toimii itseään vastaan. Nimittäin, kun ajatteleva ja tolkuissaan oleva kansalainen kohtaa raivopäisen, peräaukon sanastolla örveltävän viha-aallon, se saa aikaan torjuntareaktion: tuohon suuntaan en ainakaan lähde, suljen tuolta sivistymättömältä saastalta silmät ja korvat, tuon vastakohdasta varmaan löytyy paras totuus, käännyn siis ympäri.

5. Totuushakuinen ja ratkaisukeskeinen tulevaisuutta rakentava kansan osa

Lienee enemmistö, mutta unessa, ei toimi. Se osa, joka on hereillä, ottaa tilanteesta selvää, ihmettelee valitun suunnan ja toiminnan järjettömyyttä, ja jos ääneen ihmettelee, hymistelykuoro paljastaakin mairean suvaitsevaisuushymyn alta raivottaren kulmahampaansa ja ilmoille raikuu pidätettyä vihaa tihkuva rasisti-natsi -raivo. Miksi näin, miksi totuushakuinen maltillinen pohdiskelu aiheuttaa niin raivoisan puolustusreaktion? Puolustusreaktio, siinä se avainsana! Kun mielen pohjan oikeamielisyyden hento ääni kuiskii totuuden sanoja, päivämieli, se pintakuohunta, "yleistä mielipidettä" edustava 'näin meidän pitää ajatella' -mieli, joutuu nostamaan volyymia vaimentaakseen omassakin mielessä päätään nostavan oikeamielisyyden kuiskeen. Suvaitsevaisesta hyminästä kaivautuukin esiin samantasoinen kiihkoilu, kuin sillä vastapuolella kuuluva örvellys. Siinä sitten kahtia jakautunut älämölöporukka sinkoileen herjoja toisilleen kilpaillen ilmaisujen pirullisuudella ja tapparointinsa aikaansaamien haavojen verisyydellä.

Siinä metelissä jää kuulumattomiin niin kiihkoilijoiden omien mielien tuikahtelevat totuuden kuiskeet kuin maltillisen, tolkuissaan olevien tosiasioita tarkastelevien järki-ihmisten puheenvuorot. No mikä neuvoksi? Melkein nostan kädet pystyyn - mutta yhden valon pilkahduksen pystyn tässä keskiaikaisessa pimeydessä hahmottamaan: Jos Ben Zyskowichin ja Osmo Soininvaaran kaltaiset kansan arvostamat, itsenäisesti ajattelevat alkavat puhua rohkeasti ja selväsanaisesti, missä mennään, mihin tämä johtaa ja mitkä tosiasioiden tunnustamiset, suunnanmuutokset ja tarvittavat korjaustoimenpiteet avat välttämättömiä kansallisen konkurssin tai lähestymässä olevan hyökyaallon hävittämäksi joutumisen estämiseksi.

Mutta tämä on vaikeaa, niin vaikeaa, tämä Zyskowichkin kun on leimautunut yhden puolueen kellokkaaksi, joten "ei kai se nyt yht'äkkiä pysty koko kansan airueeksi' -ajattelu on kuuntelemisen asenne-esteenä.

Mutta, mutta yrittänyttä ei laiteta: nyt kansan parhaimmat tytöt ja pojat, vyöttäkää itsenne taistoon isänmaan pelastamiseksi, nostakaa totuuden vasket huulillenne ja muodostakaa yhteinen tolkun rintama kuulumaan sopulimedian, puoluerajojen ja kiihkoilijoiden älämölön yli.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Ilkka Huotari

"4. Muslimivastaisuuttaan örveltävät raivopäät"

Miten erottelet muslimeista ne, jotka eivät tule (tai ne, ketkä tulevat) tekemään uskontonsa/kulttuurinsa vuoksi mitään väkivaltaista?

http://www.krone.at/oesterreich/wien-streit-um-hun...
http://beta.oikeamedia.com/o1-28935

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa

Erittäin hyvä kysymys, miten karsia potentionaaliset väkivallankäyttäjät. Olen ehdottanut tapa- ja laintuntemusvalmennusta ja testiä ennen kadulle päästämistä. Testiin on tärken sisällyttää käyttäytymistilanteita, joissa vieraiden perinteiset käyttäytymistavat ovat ristiriidassa tasa-arvoisen Suomen normien kanssa. Erilaisia kohtaamistilanteita suvun ja suomalaisten kanssa sosiodraaman keinoin eli näyteltynä.
Tämä ei tietenkään takaa, etteikö väkivaltaperinteen jatkamista haluava pystyisi hämäämään näyttämällä kyllä osaavansa mutta silti pitävänsä käytännön toimintamallit entisellään. Testitilanteet on vaan tehtävä mahdollisimman autenttisiksi ja muunneltava niitä taitavien näyttelijöiden toimesta. Lopputestit on hyvä viedä aitoon ympäristöön kaduille, toreille ja koteihin.
Olisihan se melko tyydyttävää onnistua vaikka 70% kohdalla. Vaikka tähän päästäisiin, jäljelle jää kysymys, haluammeko ottaa jäljellejäävän 30%:n väkivaltariskin vai pitäisikö kaikki vahvasti uskontoonsa/"kunnia"-kulttuuriinsa sitoutuneet karsia pois rajojemme ulkopuolelle?

Ilkka Huotari

Miten karsisit pois ne, joiden jälkeläiset tulevat tekemään jotain väkivaltaista uskontonsa perusteella? Näinhän on useat terrori-iskut tapahtuneet, mm. Manchester-isku:

"He was born in Manchester on 31 December 1994"
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Manchester_Aren...

Juu, kyllä kaikki pitäisi sulkea ulos. En tiedä, miksi pitäisi ottaa mitään riskejä. Miksi suomalaisia pitäisi uhrata "auttamisen" (johon on muitakin tapoja) takia?

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Kysymys on jo alkaneesta kansainvaelluksesta Eurooppaan ja sitä ei tunnu pysäyttävän enää mikään. Suomi-neito on siinä mallioppilaana, kuten tämän päivän Ilta-Sanomista saa lukea.

http://files.snstatic.fi/IS/muse/infogram/ItaliaKr...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kysymys on jo alkaneesta kansainvaelluksesta Eurooppaan ja sitä ei tunnu pysäyttävän enää mikään."

Kysymys on vain halutaanko pysäyttää. EU:n komissio ei halua.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Niinpä. Huonosti ovat historiansa lukeneet, kun eivät ymmärrä syitä ja seurauksia. Tai eivät välitä niistä. Ainakin italialaisten luulisi tietävän, että se oli Länsi-Rooma, joka sortui kansainvaelluksiin. Ja sen kansainvaelluksen alku ei suinkaan ollut se tapahtuma vuonna 406, kun muutamat germaaniheimot ylittivät Reinin. Sitä ennen tapahtui goottien maahanmuutto Rooman lätisiin osiin, joka mahdollisti sen Reinin ylityksen. Valtakunnan läntinen puolisko romahti sisältä päin. Itäinen puolisko, jonne moista maahanmuuttoa ei ollut tapahtunut, pysyi pystyssä ja ajoittain jopa kukoistinkin vielä tuhat vuotta eteenpäin.

Toimituksen poiminnat