eskokalervo Suomen pelastaminen

Selkeä ohjelma maahanmuuton miljardisäästöihin

Rahan  haaskaaminen maahanmuuton älyttömyyksiin on tämän ajan tyhmyyden äärimmäisin ilmentymä.

Seuraava ohjelma on yksinkertainen ja toimiva malli Euroopan pelastamiseksi talous- ja kulttuurikatastrofilta.

1. YK:n pakolaisapu ostaa tai vuokraa Egyptiltä ja Sudanilta Niilin varrelta sata neliökilometriä viljeltäväksi kastelulla soveltuvaa maata mittavia siirtolaisten internointileirejä varten. Näille siirretään kaikki työtä ja parempaa elämään hakemaan lähteneet siirtolaiset ja turvapaikan hakijat seulontaa, koulutusta ja toimeentulonsa hankkimista varten. Paperittomat palautetaan lähtömaihin tai säilötään odotusselleihin odottamaan kotipaikka-asiakirjojen saamista turvattomuusseulonnan  mahdollistamiseksi.

2. Turvapaikan hakijoista seulotaan todelliset vainon kohteeksi joutuneet, kerätään ammattitaito- ja työllistymishalutiedot, jotka laitetaan Euroopan valtioiden ja yritysten saataville internetiin, josta halukkaat valitsevat itselleen sopivan työvoiman. Kohdemaa huolehtii yleiskotoutuksesta valmentaen ja testaten tulokkaiden laki- ja kulttuurituntemuksen ja taidon toimia niiden mukaan, kielitaidon täydennys hoidetaan yhdessä työnantajien kanssa kulloiseenkin tarpeeseeseen räätälöiden.

3. Siirtolaiset jäävät leireille odottamaan mahdollista kotiutumista eli olojen parantumista lähtömaassa elättämällä itsensä maa-, karja- ja kalataloudella sekä pienyrittäjyydellä ja samalla kouluttautuen läntisten yritysten ilmoittamaa työvoiman tarvetta vastaaviin ammatteihin. YK:n pakolaisapu auttaa alkuun lasten peruskoulutuksen ja perusterveyden- sekä ravitsemushuollon.

4. Salakuljetus ja laiton maahantunkeutuminen Suomeen estetään yksinkertaisesti toimimalla lakien ja säädösten mukaan eli ilman voimassaolevia matkustusasiakirjoja maahan yrittäjät käännytetään takaisin. Myös pakolaisiksi ilmoittautuvat palautetaan turvalliseen tulomaahan, olipa se sitten Ruotsi, Norja, Venäjä tai mikä muu tahansa. Siirrytään siis lainmukaiseen menettelyyn.

5. Eristäytyvien kulttuuri- ja rikollisghettojen syntyminen estetään torjumalla ajatusluutuma-uskonnollisten maahanpääsy tutkimuksin todetun heikon sopeutumis- ja työllistymisasteen takia sekä asettamalla eri kulttuurista tulleiden alueelliset osuudet koko väestöstä muista maista saatujen tukimustulosten perusteella, aloittaen 6%:n vieraskulttuuriasteella Ruotsin ja Ranskan riskirajakokemusten mukaan.

6. Eriarvoistava lainsäädäntö harmonisoidaan tasapuolistamalla syrjimis-, kiihotus- ja vihapuhesäädökset koskemaan kaikkia väestöryhmiä riippumatta siitä, kuuluuko solvaaja/syrjijä tai sen kohde johonkin uskonto-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmään. 

7. Lisätään resursseja julkisten tilojen ja alueiden järjestyksenvalvontaan sopeutusvalmennuksen heikosti sisäistäneiden kotoutujien häiriökäyttäytymisen siirtämiseksi suljettuihen lisävalmennuskeskuksiin ja siellä sopeutumattomiksi todettujen maastapoistamiseksi.

8. Rakennetaan tehokas ja nopea menettely suomalaiseen työkulttuuriin sopeutumiksi todettujen siirtämiseksi takaisin Afrikan itsensäelättämissiirtokuntiin, joihin rakennetaan myös työvelvollisuusvankilat EU-maissa vakaviin rikoksiin syyllistyneiden vankeusrangaistusten suorittamista varten.

Kuten ajatteleva lukija huomaa, Suomi ja samalla koko Eurooppa pelastuu tällä ohjelmalla useampaa kautta:

- Euroopan maiden houkuttelevuus yhteiskunnan elättien runsauden sarvena poistuu, joten väkeä ei lähde edes liikkeelle ennustettua määrää, kotiolojen sietokyky kasvaa, kun ero vertailukohtaan laimenee

- kaikkien maahanpyrkijöiden pääsyoikeudet käsitellään ENEN EU-rajan ylitystä, hallitsematon siirtolaistulva poistuu

- salakuljetusrikollisuuden pohja poituu asiakasvirran kuihtuessa olemattomiin, meripelastus- ja merikuolleisuuskulut jäävät pois

- siirtolaisuuden hoitokulut jäävät Afrikan suurleireissä murto-osaan verrattuna sekä hädänalaisten että heihin nähden moninkertaisen turvattomuuskertomuksilla EU-maihin itsensä huijanneiden elättämiseen läntisessä yltäkylläisyydessä

- rikollisuus ja häiriökäyttäytyminen jää häviävän pieneksi kun omiin käyttäytymisnormeihin luutuneen kulttuurin ei anneta muodostaa eristäytyneitä ghettoja rajoittamalla kulttuuriltaan poikkeavien osuus väestöstä alla tutkitun riskirajan

- tehopoistamalla sopeutumattomat nopeasti internointileireille kasvamaan paremmiksi ihmisiksi, samalla lännen turvallisuus ja yhteiskuntarauha voi palata ennalleen

- syyt muukalaisvihaan poistuvat epäoikeudenmukaisuuskokemuksen myötä, verovarat riittävät oman maan vanhusten ja muiden oikeasti apuatarvitsevien hoitamiseen. Tämä voi palauttaa jopa yhteiskuntamoraalin katkeroitumisesta takaisin terveeseen yhteisvastuun ja yhteenkuuluvuuden kansalaisasenteeseen

- eikä liene aivan poissuljettu sekään kehitysloikka, että huomattuamme nykypoliitikkojen näköalattomuuden, saamattomuuden ja epäitsenäisen EU-nöyristelyn, saamme seuraavissa vaaleissa parlamenttiin ja sitä kautta hallitukseen tolkun ihmisiä, jotka ajavat oman kansan pitkän aikavälin etua ongelmien parissa pikku pipertämisen sijaan ja pystyvät tekemään itsenäisiä RATKAISUpäätöksiä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Koko kirjo yhdessä paketissa. Maahanmuuttajat, pakolaiset, siirtolaiset ja turvapaikanhakijat. Vain paluumuuttajat jäivät puuttumaan.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Koko kirjo yhdessä paketissa. Maahanmuuttajat, pakolaiset, siirtolaiset ja turvapaikanhakijat. Vain paluumuuttajat jäivät puuttumaan."

Suomalaisen median, ennen kaikkea Ylen parhaita käytäntöjä noudattaen. Siellähän kaikki maahantulijat ja Välimeren ylittäjät ovat sotaa ja vainoa pakenevia pakolaisia.
Uutiskuvat näyttävät laivalasteittain nuoria länsiafrikkalaisia miehiä rantautumassa Italiaan, uutistenlukija puhuu syyrialaisista ja irakilaisista naisista ja lapsista.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

"Suomalaisen median, ennen kaikkea Ylen parhaita käytäntöjä noudattaen. Siellähän kaikki maahantulijat ja Välimeren ylittäjät ovat sotaa ja vainoa pakenevia pakolaisia."!????

Tätä minäkin ihmetteln suuresti!

Kuitenkin, kun nouri mies lähtee "sotaa pakoon" se tarkoittaa, joko käpykaartiin lähtöä, eli velvollisuuksiaan pakenemista ja pelkuruutta, tai omia mahdollisia sota-, tai muita rikoksia ja niiden tuomioita pakenemista!

Mutta, tätähän ei saa edes ajatella koska Orpo sanoi, että motiivien epäily on jo rasismia ja vihapuhetta.

Itse blogiin. Tämä ehdottamasi ohjelma pitää viipymättä ottaa ainakin meillä suomessa käyttöön! EU hukkukoon omaan liemeensä.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Blogistin ohjelman toteuttaminen olisi selkeä askel parempaan suuntaan nykyisen päämärättömän eripuraisen kädenväännön asemasta.

Nykyisellä toimintamallilla tullaan pääsemään ? Aivan oikein, samaan kuin aiemmin, eli kaaos ja eripura tulevat jatkumaan ja mahdollisesti myös lisääntymään.

Käyttäjän eskokalervo kuva
Esko Vesa
Käyttäjän SeppoKoski kuva
Seppo Koski

Tänään ajatellen tämä tuntuu täysmaratonilta!

"- eikä liene aivan poissuljettu sekään kehitysloikka, että huomattuamme nykypoliitikkojen näköalattomuuden, saamattomuuden ja epäitsenäisen EU-nöyristelyn, saamme seuraavissa vaaleissa parlamenttiin ja sitä kautta hallitukseen tolkun ihmisiä, jotka ajavat oman kansan pitkän aikavälin etua ongelmien parissa pikku pipertämisen sijaan ja pystyvät tekemään itsenäisiä RATKAISUpäätöksiä."

Ties kuinka monella on jo herne nenässä! .;

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"- syyt muukalaisvihaan poistuvat epäoikeudenmukaisuuskokemuksen myötä, verovarat riittävät oman maan vanhusten ja muiden oikeasti apuatarvitsevien hoitamiseen. Tämä voi palauttaa jopa yhteiskuntamoraalin katkeroitumisesta takaisin terveeseen yhteisvastuun ja yhteenkuuluvuuden kansalaisasenteeseen"

Joku voi kokea epäoikeudenmukaisena senkin että afrikkalaislapset kuolevat nälkään sen takia että heidän ruokaansa aiotut varat käytetäänkin lelurobottien hankkimiseen suomalaisten vanhusten viihdykkeeksi.

Toki ne lelurobotitkin on tärkeitä, en sitä kiistä, itsekin voin vielä tarvita sellaisen, kun en enää jaksa näillä PC- leluillani muuten leikkiä, kuten vaikkapa kommentoimalla blogistin kirjoituksia.

Silti pitäisi aina nähdä asiat niiden kaikilta puolilta ja sitä blogisti ei mielestäni tee.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Afrikan asiantuntijat löytyvät niistä, jotka eivät välttämättä ole maanosassa edes käyneet, tai jos ovat, korkeintaan turisteina.

Afrikkalainen itse, saadessaan hiukankin rahaa, osti ensimmäiseksi radion tai television. Nyttemmin vissiin i-padin.
Ruoka oli vasta toisella tai kolmannella sijalla hänen tavoitteissaan. Aina jokin taho ruokaa toimitti, jos itse ei jaksanut viljellä tai edes kastella viljelyksiään.
Länteen pääsy oli ensimmäisenä toiveissa. Tämä siis jo 90 luvulla, ja se on faktaa!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Afrikan asiantuntijat löytyvät niistä, jotka eivät välttämättä ole maanosassa edes käyneet, tai jos ovat, korkeintaan turisteina."

Väitätkö sinä siis "asiantuntijana" että nälkäkuolemat olisivat vain sellaisten ihmisten harhaluuloja jotka eivät asioista oikeasti mitään tiedä eivätkä ymmärrä.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen Vastaus kommenttiin #14

Lue uudelleen kommentini. Siinähän minä nimenomaan valaisin mistä syystä nälkäkuolemat pääasiassa johtuvat. Osin laiskuudesta ja välinpitämättömyydestä, ja vain osin kuivuudesta ja sodista.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #15

Se tuskin kuitenkaan on niiden nälkään kuolevien lasten vika.

Jos vanhusten leikkirobottirahat menee nälkään kuoleville lapsille, niin sekään ei ole niiden lasten vika. Meitä suvakkeja saa syyttää. :)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen Vastaus kommenttiin #16

Ei tietenkään ole lasten vika. Kuka niin on väittänytkään?
Vika on kulttuurissa. Mm. siinä, että naiset ja lapset saavat syödäkseen vain ne rippeet, jotka perheen päältä jää. Vaikka hakivat veden ja puut kilometrien päästä ja valmistivat ruuan.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #17

"naiset ja lapset saavat syödäkseen vain ne rippeet, jotka perheen päältä jää. Vaikka hakivat veden ja puut kilometrien päästä ja valmistivat ruuan."

Kuolevat nälkään vaikka eivät ole syyllisiä.

Kulttuuriko syyllinen?

Pitääkö naisten ja lasten antaa kuolla nälkään jotta koko kulttuuri kuolisi?

Jos Suomessa perheen isä söisi kaiken ruuan ja jättäisi perheen näkemään nälkää, mitä silloin tehtäisiin?

Joskus niinkin on Suomessakin käynyt että isä on lähtenyt karkuun elatusvelvollisuuksiaan. Kuulemma moni Ameriikkaan lähtenyt on salaperäisesti kadonnut sinne luvattuun maahan ja unohtanut Suomeen jääneen perheensä.

Entäs ne perheenisät jotka perinteen mukaan ajoivat naisensa ja lapsensa lumihankeen, jotta voisivat rauhassa juopotella.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Kulttuuri juuri! Naisella ei ole mitään oikeuksia edes omaan ruumiiseensa. Mies haluaa siittää paljon lapsia, koska sen on hänelle "kunniaksi", vaikka ei pysty, eikä edes halua, ottaa vastuuta niiden elättämisestä.

Onko syy meidän suomalaisten "riistäjien"!??? Ei! Minä en ole riistänyt yhtään mitään keneltäkään. En koskaan.

PS. Aika kaukaa haettuja vertailusi Ameriikkaan lähtijöistä ja lumihankeen ajamisista. Itse asiassa ne ovat asian vierestä, ja pahasti.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"PS. Aika kaukaa haettuja vertailusi Ameriikkaan lähtijöistä ja lumihankeen ajamisista. Itse asiassa ne ovat asian vierestä, ja pahasti."

Niin, Afrikassa ei taida olla lumihankia, niin että pitää varmaan kiusata muulla tavoin.

Amerikkaan karkasi moni perheellinen, se on totinen tosi, tiedän yhden henkilön ihan konkreettisesti lähipiiristäkin, toki olen kuullut vain juttuja, en henkilökohtaisesti tuntenut henkilöä, jälkeläiset tunnen, ne Suomessa syntyneet siis.

Mutta eihän näitä minun juttuja voi uskoa, jos pitää kaikkia suomalaismiehiä pyhinä arjalais-sankareina ja afrikkalaismiehiä pahuuden ruumiillistumina.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Vedät taas mutkat suoriksi. Kuka heistä on pahuuden ruumiillistumina puhunut tai väittänyt? Ei kukaan.
Mutta, päättyköön tämä nyt tähän. En jaksa jauhaa itsestään selvien asioitten vääristelyä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #21

"Mutta, päättyköön tämä nyt tähän. En jaksa jauhaa itsestään selvien asioitten vääristelyä."

Itsestään selviä asioita nämä ei taida olla, mutta eihän siitä kannata jauhaa, jos ei ole mitään asiaa. Tämä oli minusta kuitenkin mukavaa rupattelua.

Toimituksen poiminnat